Valutaer:
Danmark

Forsendelse & Retur


Forsendelse

Når vi har modtaget din betaling, Skal vi blive vedtaget på verdensplan ved DHL inden for 1-2 hverdage for levering af dine varer, er din leveringsadresse forventes fragt i 5-7 arbejdsdage at ankomme til venstre. De angivne priser er eksklusiv porto og emballage omkostninger. Disse beregnes automatisk i bestillingsprocessen.

Afbestilling

Hvis du ønsker at annullere din ordre, skal du kontakte os throuth mail med det samme. De fleste ordrer sendes inden for 2 dage fra bestillingen dato og forsendelse ordrer kan ikke annulleres. Afbestilling anmodninger efter at ordren er afsendt behandles ensstemmelse med vores politik for tilbagesendelse.

Retur

Retur eller udvekslinger er tilladt, forudsat at kunden købte vi produktet gennem hjemmeside, og det er inden for 30 dage fra datoen for modtagelsen. Vi tillader kun en fuldstændig tilbagevenden af poster thathave problemer forårsaget af os, som, hvis pakken ikke indeholder alt tilbehør og dele det gjorde, hvad afsendt, udgifterne til tilbehør og dele fra det samlede produkt pris vil blive trukket og kan kun berettiger en delvis tilbagevenden, hvis en eller anden grund, du har brug for at ændre størrelse, farve, eller afkastet er under på grund af "I modsætning til", vil levering omkostninger for hele produktets pris, der skal fratrækkes. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os.