Valutaer:
Danmark

Fortrolighed


Privacy Policy

Velkommen til vores online butik. Vi knowthat du har bekymret for dit privatliv og respekt for vores kunder, vi bare udgive denne fortrolighedspolitik for at lade dig vide, hvilken type informationer vi indsamler, og hvordan det bruges, og hvordan du kan få adgang til nogle af de data, du sender til os .

Indsamler oplysninger

Vi indsamler personlige oplysninger fra dig, når du er færdig med frivilligt sende disse oplysninger til vores hjemmeside, kan disse oplysninger omfatte: dit navn, e-mail-adresse, postadresse, telefonnummer, køn, fødselsdato og andre betalingsoplysninger, så hjemmesiden med cookies.

Brug af information

For at tjene dig bedre, vi juni kombinere oplysninger, du giver os online. Vi bruger disse oplysninger til at forbedre øge din shopping oplevelse. De oplysninger, vi indsamler giver os mulighed for at holde dig orienteret om vores nye produkter, og særlige begivenheder. Det hjælper således os med at forbedre øge vores tjenester, indhold og annoncering. Hvis du ikke ønsker at være på vores mailingliste, du Juni vælge til enhver tid ved at opdatere dine præferencer. Vi juni, så bruge oplysningerne til interne formål, Søger som overvågning, dataanalyse og forskning for at forbedre øge vores produkter, tjenester og kundekommunikation.

Beskytte oplysninger

Alle oplysninger du har givet os, vil blive beskyttet, vi vil aldrig dele dine private oplysninger til nogen tredjepart person eller organisation.

Tak shopping på vores online shop. Hvis du har spørgsmål om vores fortrolighedspolitik, så kontakt os.